Maandelijks archief: december 2019

Duo X-Elle afgevallen

Duo X-Elle afgevallen, tenminste afgevallen deelnemers zo omschreef oud LVK finalist en presentator Gaston uit Ulestraten op zijn facebook account. Wij zien u al schrikken zo erg is het niet. De spanning zat er weer goed in echter met de humor van presentator Henk Hovers konden wij al snel genieten van het nummer Vasteloavesstorm  welke hij draaide en dat was voor een nummer welke in Maastricht  hoog eindigde toch wel een verrassing. Een verschil van Maastrichtse en Limburgse vakjury wellicht. Gelukkig lag er ook nog een tweede inzending in het vuur Alles kump good, wij misten nog een aantal top inzendingen echter richting het einde van de bekendmaking kwam ook dit nummer niet aan bod.

Met  de nummers Alles kump good én Vastelaovendsstörm had Duo X-Elle de postbus goed gevuld, inderdaad maar liefst twéé LVK inzendingen en dan te denken dat er eigenlijk ook nog een derde nummer was. Mooi om te zien dat een kleinere gemeenschap als Grubbenvorst zo vaak in de halve finale staat. Dat gaat nog wat moois opleveren.

Echter niet getreurd wij gaan gewoon lekker verder op onze eigen manier dus hebben wij een spannende avond gezellig afgesloten met een lekkere Schrobbeler en wafels,… ja ook met Schrobbeler en een toast op de vriendschap.

Wij wensen de LVK finalisten, de organisatie. stichting LVK en L1 veel plezier en succes tijdens de finales! En die wafels met Schrobbeler komen nog wel een keer naar je toe Henk 🙂