Duo X-Elle toch naar LVK….

met een knipoog gaan wij dit jaar toch onze bijdrage leveren aan het LVK.

Namelijk aan de LVK 4×11 jubileum toer welke plaats zal vinden aanstaande zaterdag en zondag. Zondermeer zijn wij aanwezig in Meerssen op zaterdag 25-01-2020 tussen 12:00 en 13:00 uur op uitnodiging van het bestuur van CV De Aanhawwersj.

Met een podiumwagen, een bus vol genodigden en een programma met prominente LVK-deelnemers, plaatselijke (oud-)winnaars en , finalisten. Het LVK-bestuur zal een speciale jubileum-onderscheiding uitreiken aan diegene die op voordracht van de Aanhawwersj zich in de afgelopen 44 jaar in Meerssen bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de ‘vastelaovesmuziek’. In Meerssen zullen oud LVK-winnaar Leon Volders en meermalig LVK-finalist Duo X-Elle optredens verzorgen.

 

Het LVK loopt al sinds 2004 als een rode draad door het muzikale hart van Duo X-Elle, hechtend aan de waarde van het LVK hebben wij een rijk stuk LVK Historie, van insturen, deelnames tot aan de winnaars per editie welke de Bertha Paulissen wisseltrofee in ontvangst hebben mogen nemen, zijn hier te lezen.

LVK historie Duo X-Elle