Stilte na de Vastelaovendsstörrem

Wie had dat nu verwacht, na een geweldige Vastelaovendsstörrem met optochten die verplaatst werden tot afgelaste optochten, niemand realiseerde zich op dat moment dat er veel, heel veel afgelast ging worden.  Een onzekere tijd, horeca’s en cafe’s gesloten en ondertussen nog veel meer. Zorgpersoneel, winkelpersoneel en vele andere cruciale begroepsgroepen zijn volop hard aan het werk om alles draaiende te houden. Voorbereidingen voor mooie concerten en uitvoeringen zijn gestopt, een pas op de plaats tot het moment dat weer alles of in ieder geval weer meer mag.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en de leuke dingen komen geheid weer zodat iedereen weer echt genieten kan.  Tot die tijd let goed op jezelf en blijf in goede gezondheid dan komt de rest over een tijdje ook weer.

Duo X-Elle & crew

Marie-Ange, Dorrie, Leo, Nadia, Harold en Ron

Afbeeldingsresultaat voor marie ange castermans