LOMELE LIES

LOMELE LIES nieuwste productie van het Mestreechs-Volleks-Tejater

Het Verhaol speelt zich af in het sprookjesrijk Flambesië, wat verdacht veel lijkt op de stad Maastricht. Lomele Lies is een arm meidske. Dag in, dag uit, wordt ze geplaagd door haar stiefvader en twee stiefzussen. Ondertussen droomt Lomele Lies van een prins op het witte paard. LOMELE LIES is het nieuwe lachspektakel van het Mestreechs Volleks Tejater.

Huub & Peter Noten en Phil Dumoulin hebben dit komediespel in onvervalst dialect omgetoverd in het  wereldberoemde sprookje vaan Assepoester.
LOMELE LIES is een theaterspektakel in sprookjesstijl mèt schitterende kostuums, imposante decors, grote showscènes en aanstekeleke meziek.

Met bekende komediespelers zoals  Eric Jaspers en Marie-Ange Castermans van Duo X-Elle, nieuwe theatertalenten, een groot ensemble, kinderkoor en een 20-maan sterk live-orkest. LOMELE LIES wordt een mooie en niet te vergeten Limburgse avond.


De voorstellingen zijn van 19 t/m 22 oktober en van 23 t/m 30 november in het Theater aan het Vrijthof en beginnen elke keer om 19.30 oor.

Op zoondag 25 november is er een matineevoorstelling die om 14.00 oor begint. Kaarten kosten € 27,50 (kinderen: € 10,00) en zijn verkrijgbaar bij de UITbalie van Theater aan het Vrijthof of via de website van het Theater!