Ingrediënten

4 personen

  • – 20 gamba’s gepeld
  • – ½ rode peper, zaadjes verwijderen, fijn gehakt
  • – 1 ui
  • – 1 bosje peterselie
  • – 1 teen knoflook
  • – 25 gram bakboter
  • – 1 scheut olijfolie
  • – ½ sinaasappel
  • – 250 ml koksroom
  • – 10 cl Schrobbelèr

Bereiding

Bereidingstijd: 30 minuten

    • – Snipper de ui en de peterselie en fruit beide in de boter en olie.
    • – Voeg de gamba’s toe en bak op hoog vuur.
    • – Voeg de knoflook en rode peper toe.
    • – Giet de Schrobbelèr erbij en laat op hoog vuur doorbakken.
    • – Voeg de koksroom toe
    • – Pers de ½ sinaasappel uit boven de pan.
    • – Laat het langzaam inkoken.

Serveer er stokbrood bij, lekker soppen in de saus!