Telefoon: 043-3560500          
Mail: info@duox-elle.nl
Live optredens,  presentaties, acteer en toneel uitdagingen zowel voor Duo X-Elle, Dorrie, Marie-Ange of
voor verdere informatie en boekingen kunt u bellen met 043-3560500
of per mail naar: info@duox-elle.nl (een beller is altijd sneller).
Wil je ons graag boeken, heb je een leuk idee, uitdDuo X-Elleaging op het gebied van zang, presentaties of acteren, heb je gewoon leuke vragen, neem vrijblijvend contact op met ons! Bel gewoon naar: 043-3560500.

Live zang en entertainment!

Duo X-Elle is duidelijk herkenbaar met hun uitgebreide Limburgse repertoire. Wij treden altijd live op (met muziekbanden van Marlstone Recording). In het verleden hebben wij ook meermaals opgetreden met een fanfare, harmonie of Limburgs Symphonie Orkest. Door de vrolijke vorm van Live entertainment variërend van een uitgebreid Limburgs repertoire tot aan een uitgebreid Carnavalsrepertoire krijgt Duo X-Elle de zaal of het plein in no time in opperbeste feeststemming. Spontaniteit en live muziek gaan hand in hand. What you see is what you get and hear!

Presentaties

Duo X-Elle wordt steeds vaker benaderd vanwege hun veelzijdigheid in presentaties, variërend van bijvoorbeeld CD presentaties, mode shows voor een maatje meer, dameszittingen, product presentaties, netwerkborrels en noem maar op. Door de vrolijke, spontane en benaderbare vorm van communiceren is elk evenement, groot of klein, gezellig of zakelijk geen probleem en bespreekbaar met Duo X-Elle. What you see is what you get!
Acteren

Dat acteren en toneelspelen Marie-Ange van kinds af aan ook in het bloed zit, is duidelijk herkenbaar door de vele producties waar Marie-Ange in heeft meegespeeld. Tijdens ‘Dat is de Sajs’ werd ook van Dorrie steeds duidelijker dat ook zij naast, zingen ook schitterend kan acteren en toneelspelen. Zo speelden ze o.a. al samen in de televisieserie Bureau Wyck en waren ze al in diverse commercials te bewonderen van L1, Winkelcentrum Brusselse Poort.

_20151227_200518tejater1