Ingrediënten
4 personen
- – 20 gamba’s gepeld
- – ½ rode peper, zaadjes verwijderen, fijn gehakt
- – 1 ui
- – 1 bosje peterselie
- – 1 teen knoflook
- – 25 gram bakboter
- – 1 scheut olijfolie
- – ½ sinaasappel
- – 250 ml koksroom
- – 10 cl Schrobbelèr
Bereiding
Bereidingstijd: 30 minuten
-
- – Snipper de ui en de peterselie en fruit beide in de boter en olie.
- – Voeg de gamba’s toe en bak op hoog vuur.
- – Voeg de knoflook en rode peper toe.
- – Giet de Schrobbelèr erbij en laat op hoog vuur doorbakken.
- – Voeg de koksroom toe
- – Pers de ½ sinaasappel uit boven de pan.
- – Laat het langzaam inkoken.
Serveer er stokbrood bij, lekker soppen in de saus!