Duo X-Elle heeft een uitgebreid eigen muziekrepertoire, varierend van Limburgs, Vastelaovends, Oktoberfest en kerstrepertoire, ook heeft Duo X-Elle ook aandacht voor de rijke muziekgeschiedenis die Limburg rijk is. In navolging van de muziek van Vrow Versjevee kunnen wij met dank aan de familie van Lenie Menten het originele muzieknummer ‘In Mestreech bin iech gebore’ toevoegen aan ons live repertoire. Op geheel eigen wijze
zingen wij de Evergreen van Lenie Menten, In Mestreech bin iech gebore. Wij verwachten dat als wij dit nummer toevoegen aan ons repertoire dat de mensen die uiteraard mogen meezingen ‘De Sjevraoije’ krijgen, dit nummer geeft een vervolg aan de nummers uit het verleden die nog steeds de aandacht behoren te krijgen, binnenkort doen wij nogmaals een uitbreiding op dit historische repertoire en daarnaast zijn wij druk bezig met ons nieuwe repertoire voor de oktoberfesten en vastelaovend. Voor de laatste informatie www.duox-elle.nl

Duo X-Elle brengt dit nieuwe nummer voor het eerst live tijdens Maas aan de kade op zondag 11 september om 19.30